Искусство бывает разным

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Искусство бывает разным » На досуге » Подарункові книги

Подарункові книги

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

Ось споглядаю досить часто тей момент, що багато хто полюбляє отримувати книги в подарунок. Є в мене одна подружка, яка замовила собі шафу для книг, збирає цілі колекції, ось в неї скоро День народження, думаю щоб таке подарувати, як гадаєте?

2

А це досить цікавий варіант відносно того щоб вгодити з подарунком. Я ось тільки за корисні подарунки і тому якщо ви прагнете саме до такого результату, тоді однозначно можу рекомендувати вам обирати для подарунка книги!

3

Якщо вона полюбляє книги тоді ви повинні розуміти, що в неї вже є багато книжок і вгадати буде тяжко, а що коли у вас вийде повтор? Таке ж може бути чи ні?
Я думаю краще всього реально спробувати запитати і тільки тоді вже обирати і дарувати.

4

линаЕлина написал(а):

Ось споглядаю досить часто тей момент, що багато хто полюбляє отримувати книги в подарунок. Є в мене одна подружка, яка замовила собі шафу для книг, збирає цілі колекції, ось в неї скоро День народження, думаю щоб таке подарувати, як гадаєте?

Головне увага! Хоча, я думаю, що якщо ви оберете вдало книги - теж буде чудово. Ось чому потрібно в першу чергу звертати увагу саме на подарункові набори книг Вони завжди викликають гарні емоції і таки книги приємно дарувати, та і прикрасять вони будь-яку полицю це точно. Але вам потрібно оприділитись із жанром, який точно сподобається вашій подрузі.

Отредактировано перепуташка (2021-06-30 18:30:31)

5

Здравствуйте, книги на любой вкус и в любом жанре вы можете подобрать и выгодно купить в магазине "Ранок" он на сегодня лучший в Украине. Если говорить про личный опыт то неделю назад покупали там детскую литературу

6

Я люблю читати детективи, де можна знайти для себе цікаві, хто знає?

7

Зараз зовсім не обовʼязково купувати книжки, можна просто скачати для себе. Я ось на цьому сайті пропоную вам сучасні детективи книги українською скачати https://knigogo.com.ua/zhanri/detektivi … detektivi/ думаю, що без проблем зможете для себе знайти щось цікаві, бо вибір тут дійсно великий, є різні автори, книги, які вже стали класикою, та новеньке. Багато цікавого.

8

Всем доброго дня! А я нашла большой выбор еврейской литературы на сайте интернет-магазина “Judaica”  https://judaica.dp.ua/evrejskie-knigi/m … ud/talmud/ , они сотрудничают с лучшими израильскими производителями и книжными изданиями, благодаря этому у них очень большой ассортимент. Я у них заказывала Мишну, Талмуд, Тору, кроме этого товары для соблюдения заповедей, сувениры из Израиля. Советую посмотреть их каталоги.

9

Цікавий варіант подарунку, буду мати на увазі)

10

Головне, коли робиш подарунок у вигляді книги не купити таку, яка вже має іменинник)
Я зазвичай намагаюся заздалегідь пробігатися очима бібліотекою, щоб точно знати - є така книга чи ні. Або купую такі збірки книг, яких точно не буде у іменинника.  Книги на подарунок купую або в https://knigoland.com.ua/ чи книжковому ринку. Але останнім часом все частіше - у Книголенді.
Для себе беру у них книжки нових українських авторів.

Вы здесь » Искусство бывает разным » На досуге » Подарункові книги