Искусство бывает разным

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Искусство бывает разным » На досуге » Не можу завагітніти

Не можу завагітніти

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Здрастуйте, я дуже переживаю. У нас виникли складнощі із зачаттям, і виявилося, що в чоловіка проблеми зі спермою. Як нам тепер бути? Не знаю, як подолати цей бар'єр.

2

У мого була теж погана спермограма, перездавав 3 рази в різних лабораторіях, був простатит. Пройшов курс лікування, ще ми злітали в Єгипет, звідти я вже повернулася вагітна. Дуже рекомендують, по-перше, всебічно обстежитися і пролікуватися, по-друге, перестати зациклюватися на питанні вагітності, по-третє, змінити клімат і добре відпочити. У нас спрацювало все в комплексі

3

Я розумію ваше занепокоєння. Коли ми зіткнулися з подібною ситуацією, ми звернулися до інституту репродуктивної медицини Дахно . Вони пропонують донорство сперми коли ситуація зовсім безнадійна. Вам проведуть усі необхідні обстеження і підберуть оптимальне рішення. Головне не падати духом, и надіятись до останнього

4

Дуже дякую за пораду! Ваш досвід і рекомендація дуже цінні для мене. Я обов'язково розповім про інститут Дахно чоловікові, щоб ми могли разом розглянути цю можливість.

Вы здесь » Искусство бывает разным » На досуге » Не можу завагітніти