Искусство бывает разным

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Искусство бывает разным » На досуге » Вибір компресійного бандажу

Вибір компресійного бандажу

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Сейчас занимаюсь подготовкой к военной службе и мне нужно выбрать компрессионный бандаж для остановки кровотечения у потерпевших. Можете ли вы подсказать, какой бандаж выбрать, какие критерии следует учитывать и где лучше купить такой бандаж и тактическую аптечку?

2

Для зупинки кровотечі найкраще вибирати бандаж з високим ступенем компресії, щоб він добре тиснув на рану і не зісковзував. Також важливо звернути увагу на матеріал, з якого він виготовлений - він повинен бути гіпоалергенним і дихаючим.

3

Я б порекомендував вам звернутися в спеціалізований магазин, де ви знайдете широкий вибір бандажів і тактичних аптечок. Я думаю, що зараз це не є великою проблемою. Можна замовити в інтернет аптеці, так зручніше і вигідніше по грошах

4

При виборі бандажа слід враховувати його розмір, щоб він був відповідним для  кінцівки. Також важливо звернути увагу на наявність кріплення для фіксації бандажа і його зручність у використанні. Зараз є дуже зручні і прості в користуванні компресійні бандажі і надати допомогу зможе навіть людина без знань і досвіду, Подивіться тут  декілька видів бандажів https://paramedic.ua/ua/sredstva-dlya-o … y-bandazh/

Вы здесь » Искусство бывает разным » На досуге » Вибір компресійного бандажу