Искусство бывает разным

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Искусство бывает разным » На досуге » Як розрахувати дату пологів і свій срок вагітності

Як розрахувати дату пологів і свій срок вагітності

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Я перебуваю в цікавому положенні, це моя перша вагітність і хочу зрозуміти чого чекати, до чого готуватися, як справляється з чекають мене труднощами? Також питання як розрахувати свій термін вагітності і дату пологів. Хто в темі, скажіть як це правильно зробити?

2

Я коли була вагітна, то сама вираховувала передбачувану дату пологів, це від початку останніх місячних і плюс сорок тижнів. Як для мене це найвірніший спосіб визначення терміну вагітності і дати пологів

3

Ваше бажання вникнути в усі тонкощі протікання вагітності можна зрозуміти і зараз є багато джерел, літератури, де можна знайти все про вагітність і пологи, а також про те як росте і розвивається дитина в утробі

4

Готуватися до змін в своєму організмі і в своєму тілі, кожен місяць ви будете себе почувати по іншому, будуть приємні відчуття, коли ви відчуєте перші ворушіння плода і не дуже, коли почне мучити печія. Якщо говорити про розрахунки вашого терміну і дня пологів, то в Інтернеті є спеціальний калькулятор вагітності яким ви можете скористатися, наприклад тут https://www.hipp.ua/vagitnist/poradi/ka … i-pologiv/

Вы здесь » Искусство бывает разным » На досуге » Як розрахувати дату пологів і свій срок вагітності