Я перебуваю в цікавому положенні, це моя перша вагітність і хочу зрозуміти чого чекати, до чого готуватися, як справляється з чекають мене труднощами? Також питання як розрахувати свій термін вагітності і дату пологів. Хто в темі, скажіть як це правильно зробити?
Як розрахувати дату пологів і свій срок вагітності
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-12-08 00:05:06
Я коли була вагітна, то сама вираховувала передбачувану дату пологів, це від початку останніх місячних і плюс сорок тижнів. Як для мене це найвірніший спосіб визначення терміну вагітності і дати пологів
Поделиться32022-12-08 00:10:50
Ваше бажання вникнути в усі тонкощі протікання вагітності можна зрозуміти і зараз є багато джерел, літератури, де можна знайти все про вагітність і пологи, а також про те як росте і розвивається дитина в утробі
Поделиться42022-12-08 00:43:17
Готуватися до змін в своєму організмі і в своєму тілі, кожен місяць ви будете себе почувати по іншому, будуть приємні відчуття, коли ви відчуєте перші ворушіння плода і не дуже, коли почне мучити печія. Якщо говорити про розрахунки вашого терміну і дня пологів, то в Інтернеті є спеціальний калькулятор вагітності яким ви можете скористатися, наприклад тут https://www.hipp.ua/vagitnist/poradi/ka … i-pologiv/