Привіт) Як ви вважаете, що краще клеїти на стекло Айфона, захистне скло або плівку? Я купив Айфон с рук, і там на склі нічого нема. Зараз думаю, що мені робити.
Отредактировано Lichka (2022-11-16 13:23:24)
Искусство бывает разным |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Искусство бывает разным » На досуге » Плівка.
Привіт) Як ви вважаете, що краще клеїти на стекло Айфона, захистне скло або плівку? Я купив Айфон с рук, і там на склі нічого нема. Зараз думаю, що мені робити.
Отредактировано Lichka (2022-11-16 13:23:24)
Не обов'язково оригінальний, тільки майте на увазі, що якщо прошивка вище ніж 7.0 кабелі не оригінали старого зразка можуть не заряджати. А самі зарядки однаково які, оригінали чи ні. Працюють однаково.
У мене не також зараз оригінальна. Ту, кораючись з Айфоном, продавався мій пес погриз, і мені грошей стало шкода. Іноді при підключенні телефон лається типу 'нерідний пристрій, але якщо 2-3 підключити - відключити шнур, потім все працює як належить.
Буквально тиждень тому купила ось таку зарядку для свого Айфона https://cma.ua/uk/zaryadnye-ustroystva-dlya-iphone . В мене кілька зарядок, т.к. у мене багато сумок, і я їх постійно міняю, намагаюся, щоб у мене в кожній сумці лежала зарядка на випадок, якщо айфон розрядиться.
Вы здесь » Искусство бывает разным » На досуге » Плівка.