Допоможіть розібратися в теплових насосах. Де краще подивитися і як вирішити що мені потрібно?
Тепловий насос
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-01-18 15:39:10
Допоможіть розібратися в теплових насосах. Де краще подивитися і як вирішити що мені потрібно?
Теплові насоси в Україні вже тривалий час, але для багатьох з нас це все ще щось нове і незнайоме. Тому раджу це питання вирішувати з професіоналами. Розрахунок теплового насоса повітря-вода допоможуть вам зробити спеціалісти компанії Hitachi, вони дійсно розуміються на цьому.
Поделиться42023-09-01 12:38:22
Я сама сотрудничаю с компанией «BTS-Group» , мне нравится их отношение к клиентам . И ассортимент там хороший , выбрать можно без проблем, в любом случае консультанты помогут вам с покупкой. Я только там заказываю гидравлическое оборудование , для работы мне нужно все самое лучшее , и там можно все найти . И при том по хорошей цене. Если вам нужно купить гидравлический насос , то этот магазин вам то что надо.
Отредактировано ЗояПерина (2023-09-01 12:39:11)
Поделиться52023-11-09 14:39:07
Зацікавились екологічними рішеннями для опалення та охолодження вашого будинку? Саме теплові насоси львів від компанії Teplo.Lviv стали для мене знахідкою! Наразі мій будинок в Львові знаходиться під їх надійним та ефективним тепловим крилом. Забудьте про пальне – обирайте екологію та економію.