Чи може хтось відповісти на запитання, чи обов'язково зараз мати автомобільну аптечку? Начебто чув краєм вуха, що зараз цю вимогу скасували. Чи так це? Чи мають право оштрафувати за відсутність?
Отредактировано Лев (2022-12-21 19:27:50)
Искусство бывает разным |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Искусство бывает разным » На досуге » Все для першої допомоги
Чи може хтось відповісти на запитання, чи обов'язково зараз мати автомобільну аптечку? Начебто чув краєм вуха, що зараз цю вимогу скасували. Чи так це? Чи мають право оштрафувати за відсутність?
Отредактировано Лев (2022-12-21 19:27:50)
Не чув, щоб скасували, але як два роки тому аптечку купив, так і лежить у машині, ніхто жодного разу не зажадав. Раніше для проходження техогляду треба було, але зараз техогляд не є обов'язковим.
Я вважаю, що аптечка обов”язково повинна бути в кожній машині. Трапитись в дорозі може будь що. І ви можете врятувати комусь життя.
Наскільки мені відомо, аптечки ніколи ніхто не скасовував. Вам що грошей шкода? Купуйте собі в машину аптечку і нехай лежить. Дорога - це справа така, ніколи не можна бути ні в чому впевненим. Подивіться тут автомобільні аптечки https://paramedic.ua/ua/ Я ще проходив курси надання першої допомоги.
Вы здесь » Искусство бывает разным » На досуге » Все для першої допомоги